Apparaten en accessoires
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie plus extra om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentje knoflook naar smaak1 ½ - 2
-
verse peterselie enkel de blaadjes4 takjes
-
broodkruimels40 g
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout2 tl
-
50 g Cheddar kaas, in schijfjes (2-3 mm)Gruyère kaas in schijfjes (2-3 mm)50 g
-
verse babyspinazie25 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gele paprika in stukken (3-4 cm)450 g
-
verse basilicumbladeren4 - 5
-
400 g verse tomaten, in stukken (2-3 cm)tomatenblokjes uit blik400 g
-
water200 g
-
suiker (optioneel)1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
35 g
Calorieën
2128 kJ /
508 kcal
Vetten
31 g
Vezels
6.1 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3u. 50min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Chocolade broodpudding
1u. 25min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Gehaktbrood
1u. 20min
Bloemkool met kaas
55min